Οι τελευταίες καινοτομίες στα πολυσύστηματα της Konica Minolta συνδυάζουν την έγχρωμη με την ασπρόμαυρη εκτύπωση και αντιγραφή. Με μεγάλες ικανότητες επικοινωνίας, χαμηλό κόστος χρήσης και ταυτόχρονα εντυπωσιακές ταχύτητες, ασύγκριτη ποιότητα, μοναδική ευελιξία και λειτουργικότητα. Είτε μικρά συστήματα για τα μικρότερα γραφεία είτε κορυφαίας απόδοσης για χώρους CRD - αυτή η σειρά προϊόντων έχει την τέλεια λύση για κάθε απαίτηση.
 
 

Υψηλής ποιότητας, υψηλής ανάλυσης ασπρόμαυρες εκτυπώσεις και αντιγραφές, ταχύτατες σαρώσεις συν ευέλικτος χειρισμός χαρτιού και δυνατότητες τελικής επεξεργασίας είναι τα χαρακτηριστικά για τα οποία διακρίνονται τα ασπρόμαυρα πολυσυστήματα της Konica Minolta. Η γκάμα της προσφέρει τα πάντα από μικρά ταχύτατα συστήματας για μικρότερους όγκους έως δυνατά και παραγωγικά συστήματα για μεγάλους όγκους εργασίας.

 

Ποιοτική εγχρωμη ή/και ασπρόμαυρη εκτύπωση, εντυπωσιακός χειρισμός εγγράφων και ευέλικτες δυνατότητες τελικής επεξεργασίας καθώς και εύκολη ενσωμάτωση σε δίκτυο - τα εκτυπωτικά συστήματα bizhub P είναι τα ιδανικά συστήματα παραγωγής οπουδήποτε κανένα πρωτότυπο δεν χρειάζεται επεξεργασία.