bEST Personal Copy

 
 Το bEST Personal Copy συνδέει πολυμηχανήματα και εκτυπωτές που μοιράζονται το ίδιο δίκτυο. Με βάση το bEST OpenAPI, αποκλειστικής τεχνολογίας λογισμικού της Konica Minolta, το bEST Personal Copy επιτρέπει σε έγγραφα να αντιγραφούν από τη μία συσκευή στην άλλη. Με αυτή την τεχνολογία, τα πρωτότυπα έγχρωμα έγγραφα μπορούν να ανιχνευθούν από μια μονόχρωμη MFP με ικανότητα έγχρωμης σάρωσης και να εκτυπωθούν σε έναν έγχρωμο εκτυπωτή σε ένα μόνο στάδιο λειτουργίας.
 
 

 

Χαρακτηριστικά

Επιτρέπει στους χρήστες να σαρώσουν έγγραφα σε ένα μονόχρωμο MFP και να τα εκτυπώσουν σε ένα έγχρωμο εκτυπωτή απευθείας από την οθόνη του MFP

Γρήγορη και εύκολη επιλογή του έγχρωμου εκτυπωτή Konica Minolta και ρυθμίσεις εκτύπωσης απ’ ευθείας από την οθόνη του μονόχρωμου MFP

Οι ρυθμίσεις εκτύπωσης μπορούν να περιλαμβάνουν αριθμό αντιγράφων, χαρτί, επιλογή κασσέτας , εκτύπωση απλής ή διπλής όψης, συρραφή / διάτρησης (εάν διαθέσιμα στον εκτυπωτή) και ασφαλή εκτύπωση.

Οφέλη

Εξοικονόμηση χρόνου για έγχρωμη εκτύπωση των εγγράφων με σάρωση μέσω ενός μονόχρωμου MFP σε έναν έγχρωμο εκτυπωτή της επιλογής του χρήστη.

Συνδυασμός μονόχρωμων MFP, έγχρωμου εκτυπωτή

Ιδανική λύση για περιβάλλοντα με ως επί το πλείστον ασπρόμαυρες  απαιτήσεις

Κατεβάστε το Φυλλάδιο σας